Blok Giriş Kapılarımızı Değiştiriyoruz

06.02.2016 16:50

Tüm bloklarımızın ön ve arka girişlerindeki toplam 15 kapımızı daha hafif ve estetik görünüme sahip kapılar ile değiştiriyoruz.

Bugüne kadar kiralık dairelerimizden toplanan kiralar ile bina ışıklandırması, posta kutularının yenilenmesi, asansörlerin yeşil etikete kavuşturulması ve son olarak plaka tanıma sistemi ile sürekli arıza veren giriş bariyerinin değiştirilmesi gibi bir çok faaliyet gerçekleştirilmiştir. Tüm bu faaliyetlerde site sakinlerimizden ekstra hiçbir ücret talep edilmeden gerçekleştirilmiştir.  

Blok giriş kapılarımızın çok ağır olması nedeniyle her türlü önleme rağmen kapıların hidrolik ayarları sürekli olarak bozulmakta ve yüksek gürültü ile çarparak özellikle giriş katlarda yaşayan sakinlerimizi büyük ölçüde rahatsız etmekteydi. 

 

Daha öncede gerekli araştırmalar yapılıp teklifler alınmış olmasına rağmen kapı değişimleri sürekli ertelenmiş ve son olarak da iskan alımından sonraya bırakılmıştı. 

Geldiğimiz aşamada DESEN ALİMİNYUM  Firması ile 15 adet kapı değişimi için anlaşmaya varılmıştır. Teklif detaylarını ve kapı modellerini kullanıcı girişi yaparak faturalar bölümünden görebilirsiniz..

 

Sonuç Olarak Daire Başına 150 Tl Demirbaş 3 Aya Eşit Şekilde Bölünerek Toplanacaktır..

 

ŞUBAT : 150 TL AİDAT+ 50 TL DEMİRBAŞ

MART : 150 TL AİDAT+ 50 TL DEMİRBAŞ

NİSAN : 150 TL AİDAT+ 50 TL DEMİRBAŞ

Olacak şekilde toplanacaktır. 

 

Site sakinlerimizin bilgisine sunulur. 

 

Sosyal Medya